Gutt på alpinski

Bildet er tatt av Pexels fra Pixabay

Er du typen som liker å tilbringe vinterhelgene og feriene i alpinbakken eller har planer om en sommerferie i en familiepark? Det kan være mye penger å spare på å kjøpe sesongkort tidlig.

66 dager igjen til jul: Bestill sesongkort eller legg inn en påminnelse i kalenderen.

Kanskje har du ikke egentlig tenkt å kjøpe sesongkort heller, men bare noen helger i skibakken eller i familieparken. I mange tilfeller kan det være penger å spare på å kjøpe sesongkort i stedet for flere enkeltbilletter og skal du ha sesongkort er det i allefall penger å spare på å få med seg rabattene som gis når du kjøper tidlig. Det forutsetter naturligvis at du vet du kommer til å bruke kortene. Vi er vanedyr, har leilighet ved et alpinanlegg og familiepark så vi vet at vi kommer til å besøke stedene uansett. Slike tidligpriser  eller early bird-tilbud annonseres ofte gjennom nyhetsbrevene til bedriften. Tar du vare på skikortene eller sesongkortene fra tidligere år kan disse oftest brukes om igjen så slipper du utgiften til selve kortene og slipper unna med «bare» prisen for sesongen.

Bildet er tatt av Free-Photos fra Pixabay

I «vår» alpinbakke går tidligrabatten eller early bird-prisen ut allerede 15. oktober og familien sparte over 3500 kroner på å kjøpe dem tidlig. I familieparken vi pleier å besøke om sommeren pleier sesongkortet å være på tilbud i begynnelsen av desember. Da er det billigere for oss å kjøpe sesongkort enn to enkeltdager. Så selv om vi i utgangspunktet kanskje bare planlegger for to enkeltdager har vi muligheten til «gratis» dager i tillegg. Vi kan ta noen korte turer innom når vi kjører forbi allikevel som vi ikke ville tatt oss råd til om vi skulle betalt for en dagsbillett og det er billigere å parkere og spise i restauranten for sesongkortinnehavere.

Sesongkort er også fine julegaver.

Facebook Kommentarer