Dagens utfordring DekketøyDet blir fort litt forkjellig dekketøy i skuffer og skap. Hybeltallerknene, bryllupsserviset, hverdagsserviset og de to tallerknene som er igjen alene etter at de andre er knust.  Dagens utfordring er å ta en gjennomgang av dekketøy.

Samle alle tallerkener, boller, skåler og annet dekketøy. Ta en gjennomgang av hva du har og hva du bruker og bestem deg for hva du ønsker å beholde.  Er det ødelagt? Har du bare en av samme type? Bruker du det virkelig? Sorter og sett på plass det du velger å beholde. Tar du vare på de gamle tallerkenene til eldstemann flytter på hybel? Hvor lenge er det til? Kan du evt. lagre dem et annet sted enn på kjøkkenet?

Tips: Mange gamle serviser produseres det ikke deler til lenger. Det kan godt hende at noen samler på det serviset du har en eller flere deler til. Legg det ut på finn eller en salgsgruppe på Facebook så kan det godt hende det er akkurat den delen noen er på jakt etter akkurat den. Beskriv varen godt og få med produsenten og navnet på serviset hvis du vet det.

Facebook Kommentarer