Det er roligere morgener når ungene har skolefri og jeg har tid til slik som jeg vanligvis ikke får tid til. Så når knappen falt av cardiganen ville jeg vanligvis lagt plagget til side for å reparere det senere, men nå hadde jeg ganske god tid før jobb og jeg hadde knappen og sysakene er lett tilgjengelig.

Ting er ikke laget for å vare lenger og ofte koster det nesten like mye å reparere gjenstanden som det koster å kjøpe en ny. Men akkurat det å sy i en knapp koster veldig lite.

Så når jeg først var i gang tenkte jeg at jeg kunne ta den andre cardiganen som lå og ventet på å få sydd i knappene. Problemet var bare at de knappene hadde forsvunnet mens de ventet på å bli sydd i. Men for 6 kroner per stk og en total kostnad på 12 kroner fikk jeg kjøpt nye knapper i en syforretning på vei hjem. Jeg fikk ikke tak i helt like, men de hadde samme farge og de to som manglet satt på ribben nederst så det ble helt greit at det var akkurat de to som ble litt annerledes.

Så nå er begge cardiganene i orden og klar til bruk. Bærekraftig og bra for lommeboka.

Facebook Kommentarer