Etterhvert som huset ryddes hoper det seg opp med ting som skal ut av huset. Mye er for bra til å kastes og ofte kan det være lettere å kvitte seg med ting hvis vi vet at noen kan bruke de etter oss. Fordi vi mangler et system for disse tingene, blir de bare lagt til side i påvente av en egnet mottager og bidrar bare til mer rot.

Dagens utfordring: Lag et system for ting som skal gis bort og fyll dem med det du allerede har lagt til side for å kvitte deg med.

Finn en eller flere egnede bokser eller poser og merk med «loppis», «selges» eller «gi-bort». Sett gi-bort-esken et sted slik at det blir lett å fylle den etterhvert som du finner ting som skal gis bort. Ta en runde i huset og samle sammen klær og andre ting som du allerede har bestemt deg for å kvitte deg med og som du allerede har lagt til side   Etterhvert som du jobber deg gjennom dagens utfordring putter du alle ting som du vil gi bort oppi. Når den er full, taper du den igjen og setter den bort og finner en ny. Lag en egen pose/sekk/eske til tøy som kan gis bort. Hvis du har en eller flere mottagere i tankene så sorter i hver sin eske/pose og merk de med mottagers navn.

Sørg for å få eskene og posene ut av huset så fort som mulig. Hvis ikke kan noen i huset bli fristet til å begynne å plukke ting ut av dem. Dessuten tar de også opp plass.

Hva skal du gjøre med tingene? Selge, gi bort eller kaste?

Facebook Kommentarer