Dagens utfordring Kakeformer og bakeutstyrEr du glad i å bake eller baker du bare Toroposer når det er dugnad i idrettslaget? Jeg baker veldig sjelden, og hvis jeg gjør det er det stort sett i langpanna. Av og til i ei rund springform. Men jeg skulle gjerne bakt den sjokoladekaka i bamseform eller ostekake i hjerteform. Men hvis jeg skal være helt ærlig så kommer det ikke til å skje så jeg har ikke behov for mye bakeutstyr, men for andre som liker å bake og som baker mye forskjellig kan alle formene være både nyttige og til glede. Hos meg tar de bare opp plass og samler støv.

Dagens utfordring er å få orden på alt bakeutstyret.

Samle alle kakeformer, sprøyteposer, kakedelere, kjevler, slikkepotter, kjøkkenvekt og dekorasjonssett. Ta en gjennomgang og bestem deg for hva du ønsker å beholde.

Tøm og vask samtidig boksene med julekaker. Vanligvis er det gjengen på jobb som nyter godt av kakene som blir igjen, men i år går de nok det lille som er igjen til småfuglene.

Tips: Er det trangt på kjøkkenet kan du vurdere om noe av utstyret kan pakkes bort. Legg for eksempel pepperkakeformene og kromkakepinnen sammen med jule- og adventspynten og kransekakeformene sammen med flaggene til 17. mai.

Facebook Kommentarer