Kunsten å få gjort altUnder et av mange ryddeprosjekt etter skippertaksmetoden kom jeg over denne boka. Den ble kjøpt for 13 år siden. Jeg fatter ikke hva jeg tenkte på! Som singel, barnløs og nyutdannet i en 8-4-jobb og hadde vel ikke annet enn TID til meg selv. Tror ikke jeg rakk å lese hele boka da og jeg har ingen ambisjoner om å lese den nå heller. Mistenker at damen i den hvite lenestolen som har tid til å lese en bok (i papirformat) ikke har tre småbarn, fjøs og full jobb, men allikevel er det sikkert en del gode tips å hente. Men det er ikke poenget. Jeg skulle ønske jeg kunne få gjort ALT jeg har lyst til og likevel ha TID til meg selv. Nå innser jeg vel at det ikke er helt oppnåelig, men man kommer ingen vei uten store drømmer og forbedringspotensialet er der.

Målet må være: å finne triksene som får alt man MÅ til å gå enklere slik at man også får tid til alt man har LYST til. Så i 2016 skal alle stener snus i jakten på ekstra tid. Og siden det jeg bruker mest uønsket tid på er husarbeid er det der jakten starter. Med fokus på et område av gangen skal huset og rutiner systematiseres og forenkles. Med en oppgave om dagen burde det være overkommelig. Så da er det bare å sette igang med dagens utfordring.

Facebook Kommentarer