//Innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker for Storytel

Jeg elsker å lese bøker. Det er deilig å krølle seg opp i en god stol med noe godt å drikke og leve seg inn i bøkenes verden, mens den virkelige verden seiler sin egen sjø. Men det er ikke ofte jeg får til. Allikevel synes jeg at jeg rekker å «lese» overraskende mange bøker. Og hemmeligheten heter lydbok. Jeg hører flere som sier at de mister tråden eller sovner til lydbok. Og jeg skal innrømme at det er ikke helt det samme som å gi seg helt hen til verden mellom permene, men et helt fint alternativ når man ikke har mulighet til å sette seg ned med papirutgaven. Jeg hører på lydbok i bilen hjem fra jobb, mens jeg støvsuger, lager middag eller bretter klær. På den måten får jeg hørt mange bøker og kjedelige oppgaver går lettere. Vinn-vinn for min del! 🙂

Første gang jeg skrev dette innlegget i 2016 hadde jeg alle lydbøkene på CD. Jeg kjøpte noen, fikk noen til jul og bursdager og noen lånte jeg på biblioteket.

20160102_105721 (Small)I dag finnes det flere apper for lydbøker. Jeg har prøvd flere og har landet på at Storytel er den som dekker vårt behov best.

Med Storytel får du ubegrenset tilgang til et helt bibliotek med tusenvis av norske, svenske og engelske lydbøker og e-bøker, direkte fra mobilen. Du kan laste ned bøker til offline slik at du kan lytte og lese selv om du ikke har tilgang til nett – perfekt for lange flyreiser! Velg blant kritikerroste bestselgere, spennende krim, biografier, serier og barnebøker.

Les og lytt så mye du vil – Prøv gratis i 14 dager.

(Første gang publisert 1. januar 2016)

Facebook Kommentarer